Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Улюблений вчитель

Улюблений вчитель

22 травня у Ганнополі відбулося нагородження переможців проекту «Улюблений вчитель».

11:48 23.05.2017

День вишиванки

День вишиванки

18 травня Ганнопільська об’єднана територіальна громада відзначала Всесвітній день вишиванки. У Ганнополі, Глинниках, Досіні, Хоростку, Соснівці, Малому Скниту, Шатерниках, Великому Скниту, Нараївці, Рівках, Довжках, Хонякові, Прикордонній Улашанівці, Понорі, Клепачах та Киликиєві  було приємно бачити, як прадавні традиції наповнюються новими образами, сюжетами, мотивами, викликаючи у людей надзвичайний інтерес і захоплення вишиванкою.

11:41 23.05.2017

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ

Дорогі ветерани! Учасники Другої Світової війни! Жителі Славутського району та Ганнопільської об’єднаної територіальної громади!

15:42 05.05.2017

«Чорнобиль не має минулого часу»

«Чорнобиль не має минулого часу»

26 квітня 2017 року суспільство вкотре згадує техногенну, екологічно-гуманітарну катастрофу, спричинену вибухом і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, яка сталася в ніч на 26 квітня 1986 року. Катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком. Цієї середи в Ганнопільському будинку культури була проведена година-спогадів - «Чорнобиль не має минулого часу». Відбулася зустріч керівництва громади з ліквідаторами від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та активними громадськими діячами. Захід розпочався літературно-музичною програмою, яка була присвячена ліквідаторам Чорнобильськогої катастрофи. На ньому були присутні: голова Ганнопільської сільської ради – Медведюк Маргарита Іванівна, її заступники – Власюк Віктор Миколайович та Поногайбо Валентина Петрівна, виконавчий апарат Ганнопільської сільської ради, ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, що проживають в громаді та жителі Ганнопільської сільської ради. В День пам’яті, в День скорботи і роздумів присутні запалили поминальні свічки. Героям-ліквідаторам вручили цінні подарунки. Урятований світ, — найкращий пам'ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі. Пам'ятаймо про них і робімо усе, щоб ніколи не падала на землю гірка зірка Полин..

14:29 28.04.2017

Творчий звіт вихователів Ганнопільської ОТГ

Творчий звіт вихователів Ганнопільської ОТГ

26 квітня у Ганнопільському НВК на базі дитячого садочка «Подоляночка» відбувся творчий звіт вихователів ОТГ. Етапи конкурсу були цікаві та пізнавальні. Вихователі презентували свої навчально – виховні заклади, презентували себе, як професіоналів, та поділились досвідом у виготовлені та використанні дидактичних ігор та посібників. Надзвичайно цікаво було представлено один із етапів конкурсу «Майстер-клас у виготовлені народної іграшки», під час якого дізнались про різновид української народної іграшки, різноманітність матеріалів для виготовлення, та її роль у вихованні сучасних дітей. Трьом призерам Ганнопільською ОТГ було надано грошові нагороди, які вихователі використають на доповнення матеріально – розвивальної бази своїх ДНЗ. Хочеться відмітити Ганнопільський ДНЗ, який радо прийняв гостей та учасників творчого звіту. За рік перебування в ОТГ дитячий садочок «Подоляночка» зазнав великих змін. Проведено капітальний ремонт в приміщенні: у кожній з груп оновлено туалетні та умивальні кімнати (замінено унітази, раковини, до умивальників підведена тепла вода), оновлені їдальні та осучаснено місце для миття та зберігання посуду, завезено нові меблі, для зручності вікна прикрашають кольорові жалюзі, діти мають змогу відпочити на новій постільній білизні. Проведено ремонт і забезпечено меблями медичний кабінет. Комфортна та осучаснена кухня – придбано нові меблі, плити, сушки, згідно санітарним вимогам підключені нові мийки для посуду. Але особливою радістю для дітей та задоволенням для батьків є створена спортивна зала, у який діти із захопленням пірнають у сухий басейн, стрибають по м’який підлозі, і з нетерпінням чекають на «шведську» стінку. За всі ці оновлення та увагу дітки, батьки та колектив ДНЗ щиро вдячні голові Ганнопільської ОТГ Медведюк Маргариті Іванівні та начальнику відділу освіти Власюку Віктору Миколайовичу. Вдячність та шана дорослим , які дбають про щасливе дитинство дітей, їхній розвиток та виховання.

14:26 28.04.2017

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СЕКРЕТАРЯ

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СЕКРЕТАРЯ

Міжнародний день секретаря відзначають щорічно в середу останнього повного тижня квітня. Офіційно це свято називається Днем професійних адміністративних працівників.

15:42 25.04.2017

Зональні змагання з волейболу

Зональні змагання з волейболу

21 квітня 2017 року, на базі Старокостянтинівської ДЮСШ, відбулись зональні змагання з волейболу серед дівчат 2003 р.н.

14:39 25.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь