Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

20 жовтня — Міжнародний день кухаря і кулінара

20 жовтня — Міжнародний день кухаря і кулінара

Кухар – це не просто професія, багато хто і цілком справедливо називають це мистецтвом. Приготування їжі являє собою унікальний процес. Рецепт страви є тільки начерком приготування. Досягти балансу смаків, врахувати всі тонкощі, не упустити момент, в який необхідно проводити ті чи інші дії — ось в цьому і полягає мистецтво. Успіх кулінара залежить від знань і досвіду, але більш за все — від особливого таланту та почуттів.  Людина, яка присвятила цій професії своє життя, дарує усім радість та насолоду. Особливо відповідальною є професія кухаря у закладах освіти, адже там навчається молоде покоління, якому потрібно смачне та корисне харчування.

16:15 20.10.2017

Діти Довжківського НВК будуть навчатися в теплі

Діти Довжківського НВК будуть навчатися в теплі

Проблема забезпечення температурного режиму у сільських школах є однією із нагальних. Адже, застаріла покрівля, вікна та двері не завжди можуть належним чином забезпечити тепло у шкільних класах. Довжківський НВК не був виключенням.

15:41 12.10.2017

Вистава "Любов до трьох апельсинів"

Вистава "Любов до трьох апельсинів"

10 жовтня в Ганнопільській об’єднаній територіальній громаді  відбулося свято для малечі. До  Ганнопільського будинку культури завітав Хмельницький академічний обласний театр ляльок, який презентував прем’єру вистави «Любов до трьох апельсинів», за мотивами казки італійського драматурга Карло Гоцці.

09:22 12.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь