Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

віддалені  робочі місця

віддалені робочі місця

З метою максимального наближення послуг, що надають органи Пенсійного фонду України та Державної служби зайнятості України, на базі Ганнопільської сільської ради, були утворенні віддаленні робочі місця Славутського об'єднананого управління Пенсійного фонду України та Славутського міськрайонного центру зайнятості.

15:42 11.08.2017

Шановні жителі Ганнопільської громади!

Шановні жителі Ганнопільської громади!

Компанія «Агро Органік» розпочинає реалізацію багаторічного проекту «ЗЕЛЕНЕ ФЕРМЕРСТВО МАЙБУТНЬОГО», метою якого є залучення фермерів до вирощування сільськогосподарських культур органічними методами (без хімічних добрив). Компанія пропонує широку програму підтримки діючих та майбутніх фермерів на території Ганнопільської громади.

09:52 11.08.2017

Буревій в с.Досін

Буревій в с.Досін

25 липня у селі Досін Славутського району пройшов потужний буревій, що супроводжувався сильним вітром та зливою.

15:03 26.07.2017

Нагородження жителя с.Досін Савчука Андрія Володимировича

Нагородження жителя с.Досін Савчука Андрія Володимировича

12 липня у приміщенні Ганнопільської сільської бібліотеки відбулося нагородження жителя с.Досін Савчука Андрія Володимировича 1978 року народження за проявлену мужність в ході антитерористичної операції на Сході країни. Голова Ганнопільської об’єднаної територіальної громади Медведюк Маргарита Іванівна та заступник начальника Славутського об'єднаного міського військового комісаріату Чаплінський Вячеслав Володимирович подякували захиснику за мужність та героїзм, проявлений у боротьбі з ворогом, побажали міцного здоров’я, мирного неба над головою та вручили заслужену нагороду. Учасники художньої самодіяльності підготували гарну концертну програму та порадували присутніх своїми піснями.

12:25 13.07.2017

Огляд готовності місцевої пожежної охорони

Огляд готовності місцевої пожежної охорони

    23 червня під керівництвом заступника начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області  Сергія  Юри  спільно із працівниками Славутського районного сектору на базі  Ганнопільської сільської пожежної охорони  було проведено огляд готовності місцевої пожежної охорони  Берездівської та Ганнопольської обєднаних територіальних громад до виконання покладених завдань за призначенням із гасіння пожеж та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у сільській місцевості.     У процесі огляду особливу увагу звернули на укомплектування техніки аварійно-рятувальним обладнанням, забезпечення особового складу захисним одягом та спорядженням.     За результатами огляду встановлено, що техніка та особовий склад місцевих пожежних команд Берездівської та Ганнопільської громад  готові до дій за призначенням.    Наприкінці інспекції сільська пожежна   команда СЛП «Великоскнитське» отримала від Головного управління ДСНС в  Хмельницькій області комплекти бойового одягу.

09:54 26.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь