A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Громадо!!! Схилімо голови у скорботі. Знову болюча втрата…

Громадо!!! Схилімо голови у скорботі. Знову болюча втрата…

Сповіщаємо зі скорботою про те, що житель села Довжки, старший солдат Роман Миколайович КОВАЛЬЧУК 1997 року народження відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув 6 грудня внаслідок ворожого мінометного обстрілу, отримавши поранення несумісні з життям біля населеного пункту Бахмут. Щирі співчуття родині загиблого і сили витримати непоправну втрату. Сумуємо... Низько схиляємо голови у скорботі... Розуміємо, що жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в серці рідних. Вічна пам’ять Герою! Слава Україні! Слава українським Героям! Про дату та час поховання повідомимо додатково

11:13 10.12.2023

Шановні військовослужбовці та ветерани військової служби! Дорогі Захисники України!

Шановні військовослужбовці та ветерани військової служби! Дорогі Захисники України!

Щиросердечно вітаємо Вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України! Сьогодні служити в лавах Збройних сил − це справжній подвиг, бо немає більш благородної місії, ніж захищати свій народ і свою Батьківщину, з честю виконувати свій громадянський, військовий і патріотичний обов’язок, а також бути надійним щитом миру і безпеки. У найважчий для України час ви мужньо і самовіддано стали на шляху російського агресора, своєю сміливістю, стійкістю і професіоналізмом зламали ворожі імперські плани та ціною власного життя і здоров’я продовжуєте здобувати свободу для мільйонів українців, виборювати право на існування нашої держави. Ціна Вашої справи - надто висока. В холод, у багнюці, під пекельним вогнем ворога українські військові захищають нашу землю, відбивають атаки ворога та звільняють окуповані російськими варварами території. У боротьбі за свою незалежність та волю ми втрачаємо найвідданіших і найсміливіших патріотів, тих, хто мав би будувати успішну і сильну Україну. Ми шануємо подвиг кожного захисника, кожної захисниці. Бо кожне покладене життя - за перемогу і майбутнє України! Прийміть слова вдячності за вашу мужність і самопожертву. Бажаємо вам нескінченної енергії, здоров’я, надійного тилу і мирного неба. Нехай ваша мужність буде такою, що заряджає всіх довкола, ваші дії – мова непереможної сили. Завжди стійте попереду, завжди будьте надійною опорою, на яку можна покластися. Станьте тим полум'ям, яке випалить ворога з нашої землі. Нехай сили ніколи не полишають вас, нехай оминають ворожі кулі, а броня буде міцною! Бажаємо усім повернутися до рідних домівок живими, здоровими і з Перемогою! Чекаємо вдома на українських військових, які зараз перебувають у ворожому полоні. Віримо, що зовсім скоро кожен із них повернеться додому. Схиляємо голови в скорботі перед військовослужбовцями, які віддали життя заради світлого майбутнього нашої держави! Це кращі сини й доньки України, подвиг яких вічно залишиться у пам’яті нашого народу! Вони – наші герої і водночас наш біль… Дякуємо батькам, які виховали справжніх патріотів, які вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний Вам уклін та людська шана. Україна пишається своїм військом. Нехай Господь береже кожного українського воїна та їхні родини. Слава Збройним Силам України! Слава Україні! Разом до Перемоги!! Зі щирою повагою, та вдячністю, виконавчий комітет, депутатський корпус та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК. Працівники Ганнопільської сільської ради вшанували памʼять загиблих воїнів захисників поклавши квіти до Алеї Слави.

11:52 07.12.2023

Шановні жителі громади! Сьогодні, 6 грудня, за новоюліанським календарем Православна церква України та її парафіяни відзначать День Миколи Чудотворця.

Шановні жителі громади! Сьогодні, 6 грудня, за новоюліанським календарем Православна церква України та її парафіяни відзначать День Миколи Чудотворця.

 Цей день у кожного з нас асоціюється з милосердям, добром і маленьким дивом, а ще об'єднує нас у спільній молитві Святому Миколаю про захист наших воїнів і перемогу України. У цей надзвичайно складний для нашої країни час, усі ми – і дорослі, і діти, сподіваємося лише на одне – якнайшвидше звільнення окупованих територій, перемогу України та настання миру на рідній землі. Тож нехай цей день об’єднає у теплому колі кожну родину, стане гарним приводом подарувати радість дорогим людям, зігріти увагою своїх рідних і близьких. Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю наші серця. Зігрійте своїм теплом тих, кого обділила доля, адже кожен сьогодні чекає на свято. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей, а всі негаразди проходять повз. Бажаємо усім Божої благодаті, життєвої наснаги та віри у краще майбутнє! З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.

11:49 07.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь