A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

20 жовтня — Міжнародний день кухаря і кулінара

Дата: 20.10.2017 16:15
Кількість переглядів: 955

Кухар – це не просто професія, багато хто і цілком справедливо називають це мистецтвом. Приготування їжі являє собою унікальний процес. Рецепт страви є тільки начерком приготування. Досягти балансу смаків, врахувати всі тонкощі, не упустити момент, в який необхідно проводити ті чи інші дії — ось в цьому і полягає мистецтво. Успіх кулінара залежить від знань і досвіду, але більш за все — від особливого таланту та почуттів. 

Людина, яка присвятила цій професії своє життя, дарує усім радість та насолоду. Особливо відповідальною є професія кухаря у закладах освіти, адже там навчається молоде покоління, якому потрібно смачне та корисне харчування.

20 жовтня від імені Виконавчого комітету Ганнопільської сільської ради, Перший заступник сільського голови, Поногайбо Валентина Іванівна привітала усіх кухарів, які обслуговують навчально-виховні комплекси Ганнопільської громади з цим чудовим святом. Поварам вручили смачні подарунки та побажали здоров’я, щастя, благополуччя, нових успіхів і кулінарних шедеврів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь