A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

СВЯТО МАСЛЯНОЇ «МАСЛЯНА, МАСЛЯНА, ЯКА ТИ КРАСНА! »

Дата: 27.02.2017 16:03
Кількість переглядів: 833

Фото без опису

Щороку на початку весни  в Ганнопільській громаді відбувається традиційне народне гуляння – Масляна. Проводи зими та зустріч весни цього року відбулися  в с. Клепачі та с. Ганнопіль. Організували масові заходи працівники культури, вихованці шкіл, та усі бажаючі. Це дійсно народне свято, улюблене усіма, зібрало мешканців і гостей громади: молодь, людей старшого покоління, сім’ї з дітьми. На святковому концерті гостей зустрічали запальними піснями, танцями, веселими гуморесками, сценками, та цікавими конкурсами.

      Яскравим моментом свята стало опудало зими, яке було символічно спалене під час пісень і танців молоді. Всі гості свята мали чудову нагоду безкоштовно поласувати гарячим чаєм, смачними млинцями, варениками, пампушками, запашною випічкою, які приготували місцеві господині. Також  зігрівалися гарячою ухою та кулішем – це страви, готувати які мають справжні чоловіки.

Всі хто побував на святі поверталися з гарним настроєм, незабутніми враженнями і доброю душею. А учасники конкурсів -  з призами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь