A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Англомовний табір відкрито

Дата: 11.06.2018 16:39
Кількість переглядів: 886

Сьогодні, 11.06.2018 року, з метою популяризації вивчення англійської мови та удосконалення мовної компетенціїучнів учнів, у Ганнопільському навчальному закладі розпочав роботу літній англомовний табір під назвою «Rainbow» з денним перебуванням учнів, які матимуть змогу поглибити знання іноземної мови, поєднуючи із захоплюючим відпочинком.

Основна мета роботи мовного табору – зацікавити учнів вивченням іноземних мов, допомогти подолати психологічний та мовний бар'єри. Саме тому організатори підібрали завдання розважального та розвивального характеру.

Кожен день у таборі проходить цікаво та весело. Учні за допомогою вчителя здобуватимуть необхідні мовні навички, спілкуючись іноземною мовою у невимушеній обстановці, поглиблюватимуть знання про культуру англомовних країн.

Під керівництвом вчителя та керівника табору Савчук Л.В. на урочистому відкритті відбулася  сценка-виступ англійською мовою, де більш як 40 учасників-школярів відчули та побачили користь такого табору, який розпочав свою роботу на території нашої громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь