A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Свято дитинства

Дата: 01.06.2018 21:15
Кількість переглядів: 885

Саме  в перший день літа з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей в Ганнопільський громаді стало доброю традицією влаштувати різні веселощі для дітей.  Так і цього річ дітки з кожного навчального закладу мали змогу повеселитись, адже їм були організовані різні конкурси та розваги в кожному селі.

Приємно, що на базі сільського будинку культури в селі Понора було організовано розважально-ігрове свято не лише маленьким мешканцям села, а й запрошеним діткам учасників бойових дій, дітям-сиротам  та обдарованим дітям з усіх сіл Ганнопільської громади.

З вітальним словом звернулась сільський голова Маргарита Медведюк, привітавши всіх присутніх з чудесним радісним днем. Учні-учасники з навчальних закладів з радістю продемонстрували танцювальні композиції, а на завершення об’єднались в справжню дружню родину та подарували всім присутнім спільний танець.

Дітям в цей день і справді було до веселощів та сміху, адже вони мали змогу пострибати на батутах, скуштувати солодку вату, попкорн, морозиво та отримати гарний настрій від перегляду ексцентричного театралізованого шоу «Сни про Венецію» Хмельницького академічного обласного театру ляльок.

Щирі посмішки та радісні вогники в дитячих очах були найбільшою подякою організаторам святкування Міжнародного Дня захисту дітей.

Сподіваємось, що веселий дитячий настрій, який панував цього дня, передався всім присутнім на святі та стане стимулом для створення та примноження дитячих посмішок, адже наші діти – це наше щастя та майбутнє держави!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь