A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Кожна нагорода повинна знаходити свого Героя

Дата: 25.04.2018 13:09
Кількість переглядів: 723

Заступника командира БМП 30-ї окремої механізованої бригади Ковальчука Юрія Анатолійовича, уродженця с.Малий Скнит указом Президента України від 06 квітня 2018 року нагороджено орденом «За мужність» III ступеня. На превеликий       жаль – посмертно. . .

З початку бойових дій на Сході Юрій пішов добровольцем на фронт захищати рідну Україну. Його півроку вважали безвісті зниклим у зоні АТО. Як виявилось 46-річний боєць загинув ще в середині лютого під час виходу із Дебальцевського котла та був похований 27 вересня 2015 року в рідному селі.

Орден отримала мати захисника України Ковальчук Катерина Аврамівна. Державну нагороду вручили матері заступник військового комісара: майор Заболотний Олександр Петрович та начальник служби: прапорщик Музика Олександр Володимирович разом з начальником ВОС Ганнопільської сільської ради Левосюк Станіславом Павловичем та старостою села М.Скнит Білякевич Андрієм Володимировичем.

«Ваш син віддав найдорожче, що може віддати людина – власне життя за Україну, її територіальну цілісність та незалежність. Пам'ять про нього буде вічною», –  з такими словами звернувся Заболотний О.П., висловивши матері слова співчуття і вдячності за виховання справжнього Героя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь