A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

зміни в законодавстві

Дата: 18.04.2018 08:38
Кількість переглядів: 689

Доводимо до відома, що 22.03.2018 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про внесення зміни до пункту 9 розділу V «Прикінцеві положення» Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо продовження терміну прийняття в експлуатацію об’єктів будівництва, збудованих без дозволу на виконання будівельних робіт.

Згідно із вказаним Законом  «будівельна амністія» розповсюджується на наступні об’єкти:

  1. Незначного класу наслідків, зокрема, на індивідуальні житлові, садові та дачні будинки, господарські будівлі й споруди площею до 300 кв.м., які були збудовані з 5 серпня 1992 року до 9 квітня 2015 року без відповідних документів дозвільного характеру;
  2. Будівлі та споруди сільського господарського призначення, які зведені до 12 березня 2011 року та належать до незначного класу наслідків ССІ.

Прийняти в експлуатацію такі об’єкти можливо буде виключно за умови, що вони відповідають будівельним нормам та цільовому призначенню земельних ділянок, на яких розташовані, а також за результатами технічного обстеження таких об’єктів.

Щоб оформити документи необхідно буде звернутися до органів державного архітектурно-будівельного контролю із відповідною заявкою, що розглядається безоплатно протягом десяти робочих у порядку, встановленому чинним законодавством.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь