A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Ганнопільський НВК став учасником проекту GoCamp 2017!

Дата: 28.02.2017 15:38
Кількість переглядів: 844

Фото без опису

 

GoCamp – це новий формат табору, робочою мовою якого є англійська, німецька, французька та іспанська. Протягом трьох тижнів табору діти зможуть взяти участь в реалізації захоплюючих проектів та завдань, поспілкуватися англійською з іноземними волонтерами та відпочити.

Вже оголошено перелік шкіл-переможниць GoCamp, які потрапили у другу хвилю відбору! Станом на 15 лютого в рамках другої хвилі відбору до участі у GoCamp2017 було відібрано лише 10 навчальних закладів, у тому числі Ганнопільський НВК.

Учні та вчителі ознайомились з детальним описом проекту на їхньому сайті, чудово справились із креативним завданням, заповнили анкету на сторінці, дочекалися результату підбору волонтерів для шкіл відповідно до обраного напрямку, і вже за кілька місяців до них приїде іноземний волонтер.

У проекті GoCamp візьмуть участь 1000 волонтерів зі всього світу. Більшість з них жодного разу не була в Україні. Тепер і у Ганнопільського НВК є унікальна можливість показати волонтерам зі всього світу те, чим пишається наше село!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь