A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Від усієї душі вітаю Вас з теплим і сердечним святом - Днем людей похилого віку та Днем ветерана

Дата: 29.09.2017 14:46
Кількість переглядів: 791

 Від усієї душі вітємо Вас з теплим і сердечним святом - Днем людей похилого віку та Днем ветерана! Цей день - символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. 

  Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передають у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.

  У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до людей– це незрівняний приклад для наслідування сучасній молоді. Низький уклін Вам до землі, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все що Ви зробили для своїх нащадків. 

  Бажаємо  Вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь