A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Година Землі 2018

Дата: 12.02.2018 14:46
Кількість переглядів: 761

Шановні жителі Ганнопільської громади!

На виконання листа Мінприроди України про підтримку всесвітньої кампанії Година Землі 2018, за зверненням національного координатора Всесвітнього фонду природи (WWF) в Україні інформуємо.

У суботу 24 березня 2018 року о 20:30 люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність обєднаних дій для боротьби зі зміною клімату на планеті.

Година Землі (англ. Earth Hour) — щорічна міжнародна подія, започаткована WWF (World Wide Fund for Nature, Всесвітнім фондом природи), котра проводиться останньої або передостанньої суботи березня, і закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети. Вперше подія була організована Всесвітнім фондом природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald у 2007 році, та отримала світову підтримку у 2008.

У 2008 році ця акція поширилася світом, у ній прийняли участь більше50 мільйонів людей з 35 країн світу. Україна приєдналася до Всесвітньої кампанії у 2009 році.

Метою кампанії є вимкнення по всьому світу світла на одну годину з метою об’єднання дій для збереження природи планети Земля.

В Конституції України (ст. 16) зазначено, що одним із основних обов’язків держави є забезпечення екологічної рівноваги на території України, що повною мірою відповідає меті кампанії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь