A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Інтерактивне обладнання у школі

Дата: 12.04.2017 13:49
Кількість переглядів: 839

Люди швидко звикають до гарних і зручних речей: якісний одяг, комфортне житло, новітні технології. Достатньо лише раз спробувати щось з цього переліку, щоб відчути усі переваги. Так, наприклад, інтерактивні дошки.

Робота з інтерактивними дошками істотно допомагає навчанню. Це добрий вибір для тих учителів, які хочуть зацікавити своїх учнів, підвищити відвідуваність, полегшити засвоєння матеріалу, а також допомогти учням із фізичними вадами.

Інтерактивні дошки дуже зручні для проведення дискусій. Учні можуть використовувати дошку для того, щоби поділитися своїми ідеями, звернутись до попередніх занять, пригадати те, що було пройдено раніше і, таким чином, почати обговорення. Дошка може внести розмаїтість у звичний хід роботи за допомогою ігор та опитувань, а також надати доступ до додаткових матеріалів.

Ганнопільська сільська рада підтримує новітні технології, які допомагають навчанню. Тому Ганнопільською сільською радою було закуплено та встановлено три нові інтерактивні дошки у Ганнопільському, Великоскнитському та Киликиївському НВК.

Тепер учні матимуть змогу краще сприйняти новий матеріал, адже інтерактивний екран та яскраві кольори привертають увагу учнів, сприяють кращому освоєнню нового матеріалу.

Бажаємо учням завзятості та  уважності, а педагогам подальших успіхів і звершень!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь