A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Користуйтесь послугами Електронного кабінету платника

Дата: 20.02.2018 10:58
Кількість переглядів: 843

Користуйтесь послугами Електронного кабінету платника

Подання звітності платниками податків в електронному вигляді - вимога часу. З цією метою ДФС України створено електронний сервіс «Електронний кабінет платника», за допомогою якого є можливість подати понад ЗО звітів та декларацій, отримати інші послуги без відвідування податкової інспекції. Ним можуть скористатися платники податків - юридичні особи, фізичні особи - підприємці і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, які мають підключений до інтернету комп'ютер та отримали електронні ключі цифрового підпису.

На сьогодні в «Електронному кабінеті платника» впроваджено сервіси: «Звітність», «Розрахунки з бюджетом», «Податковий календар», «Облікові дані». Є можливість отримати консультацію, листуватись з ДФС. У разі подання звітності в електронному вигляді подавати її ще й в традиційному паперовому носії уже не потрібно.

Нагадуємо, що вхід до особистого кабінету здійснюється при наявності електронного цифрового підпису. Ного можна отримати у будь якому Акредитованому центрі сертифікації ключів (АЦСК), метою діяльності якого є безкоштовне надання послуг електронного цифрового підпису органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб’єктами господарської діяльності та фізичним особам.

Юридичні особи можуть отримати ключ електронного цифрового підпису тільки в АЦСК у межах області, де зареєстрована юрособа. Це обмеження не стосується підприємців - вони можуть одержати ключ цифрового підпису в АЦСК при будь-якому відділенні фіскальної служби.

В регіоні представництво АЦСК відкрито в обласному центрі при ДПІ у місті Хмельницькому за адресою : м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, буд. 12, 1-й пов., каб. 108, тел.: (0382) 72-07-58. Реєстрація користувачів: щоденно з 9:00 до 18:00, пт з 9:00 до 16:45.

Усю необхідну інформацію для отримання ключів можна знайти у на веб-порталі ГУ ДФС у Хмельницькій області.

Запрошуємо безкоштовно отримати ключ електронного цифрового підпису та скористатись перевагами сервісу «Електронний кабінет платника».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь