A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

СВЯТО ДИТИНСТВА

Дата: 07.06.2017 10:41
Кількість переглядів: 843

Першого червня Ганнопільська об’єднана територіальна громада відзначила Міжнародий день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії.

«Діти – це квіти землі, майбутнє нашої незалежної України», - сказала Маргарита Іванівна Медведюк, голова Ганнопільської сільської ради, вітаючи усіх присутніх зі святом.

Привітав  дітей та всіх гостей  на святкових врочистостях і депутат обласної ради Олександр Петрович Міклуш.

Під музику духового оркестру Киликиївського НВК шикувалися команди шкіл на конкурсно-розважальний захід. Програма свята складалася з різноманітних ігор та цікавих конкурсів, в яких діти активно брали участь. Найцікавішими з них були : «Караоке», «Ріпка», «Кенгурята», «Змійка» та спортивно-розважальні змагання. Діти також активно брали участь в пісенному, танцювальному, поетичному конкурсах.

Визначити переможців було неможливо, бо всі активно та старанно виконували  запропоновані їм  завдання. Перемогла дружба, тому всі команди  за активну участь в розважальній програмі отримали подарунки та солодощі.

Протягом  дня на стадіоні працювали дитячі атракціони. Дітлахи досхочу стрибали на батуті, намагалися втриматися на крутих східцях, гралися з веселим клоуном, вчилися від нього маленьких фокусів.

Щирі посмішки та радісні вогники в дитячих очах були найбільшою подякою організаторам святкування Міжнародного дня захисту дітей, а також  спонсорам заходу – Ганнопільський сільській раді та Олександру Петровичу Миклушу.  

Сподіваємося, що  веселий дитячий настрій, який панував цього дня, передався всім присутнім на святі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь